Esittely

Teekkarien LVI-kerho ry

Teekkarien LVI-kerho ry on ammattiainekerho Aalto-yliopistossa opiskeleville LVI-tekniikasta ja rakennusten energiatekniikasta kiinnostuneille opiskelijoille. Kerho on toiminut noin 70 vuotta LVI-opiskelijoiden yhdyssiteenä järjestämällä tapahtumia aina excursioista saunailtoihin. Teekkarien LVI-kerhossa jaat opiskeluaikasi parhaat kokemukset yhdessä muiden LVI-tekniikasta kiinnostuneiden kanssa. Ammattiainekerhoon kuuluminen on hauskaa ja se edistää sinua opinnoissasi. Näitä ihmisiä tulet varmuudella tapaamaan myös työelämässä.

Visio

Teekkarien LVI-kerho on alan asiantuntijoiden tuntema ja arvostama opiskelijoiden ammattiaineyhdistys, jonka jäsenet ovat alansa vahvimpia osaajia tulevaisuudessa.

Missio

Teekkarien LVI-kerho kokoaa yhteen Aalto-yliopiston LVI-tekniikan opiskelijat. Toiminta edistää jäsenten välistä verkostoitumista ja tiedonjakoa, mikä vahvistaa heidän ammatillista kehittymistään. Teekkarien LVI-kerho toimii yhteistyössä alalla toimivien järjestöjen, yhdistysten ja yritysten kanssa. Yhteistyön kautta jäsenet luovat kontakteja alalla toimiviin ammattilaisiin jo opiskelujen alkuvaiheesta lähtien.

Arvot

Teekkarien LVI-kerho toimii avoimesti teekkariperinteitä, jäseniään ja yhteistyökumppaneitaan kunnioittaen.

Liity meihin

Teekkarien LVI-kerhon, Lämpövoimakerhon ja Valmistustekniikan kerhon yhteinen kerhohuone sijaitsee osoitteessa Otakaari 1, huoneessa H022a. Kerhohuoneelle pääsee helposti saapumaan Alvari-ravintolan yhteydessä toimivan Aino-kahvilan portaikon kautta. Paikalta löytyy mm. aktiivisesti käytössä oleva kahvinkeitin.

Tervetuloa mukaan sekä uudet fuksit että vanhemmat tieteenharjoittajat!

Opiskelijaa

Yhteisökannatusjäsentä

Hallituslaista