Liity kerhoon!

Teekkarien LVI-kerhon jäsenyys on avoin sekä Aalto-yliopiston opiskelijoille että muille opiskelijoille. Lisäksi alumnit ja kannatusjäsenet ovat lämpimästi tervetulleita.

Aaltojäsenyys
Aaltojäsenet ovat varsinaisia jäseniä. Yhdistyksen aaltojäseneksi voidaan hyväksyä jokainen vähintään 18 vuotta täyttänyt korkeakouluopiskelija, joka hyväksyy sen säännöt ja tarkoituksen. Aaltojäseneksi hyväksyttävän tulee olla myös Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan jäsen.

Opiskelija jäsenyys
Opiskelijajäsenet ovat varsinaisia jäseniä. Yhdistyksen opiskelijajäseneksi voidaan hyväksyä jokainen vähintään 18 vuotta täyttänyt korkeakouluopiskelija, joka hyväksyy sen säännöt ja tarkoituksen. Opiskelijajäseneksi hyväksyttävän ei tarvitse olla Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan jäsen.

Alumni jäsenyys
Yhdistyksen alumni jäseneksi voidaan hyväksyä jokainen LVI-alaa korkeakoulussa opiskellut henkilö, joka hyväksyy sen säännöt ja tarkoituksen.

Henkilökannatusjäsenyys
Yhdistyksen kannatusjäseneksi voidaan hyväksyä yksityinen henkilö tai oikeuskelpoinen yhteisö, joka hyväksyy yhdistyksen säännöt ja tarkoituksen sekä haluaa tukea niitä. Henkilökannatusjäseneksi hyväksytään vain yksityisiä henkilöitä.

Yhteisökannatusjäsenyys
Yhdistyksen kannatusjäseneksi voidaan hyväksyä yksityinen henkilö tai oikeuskelpoinen yhteisö, joka hyväksyy yhdistyksen säännöt ja tarkoituksen sekä haluaa tukea niitä. Yhteisökannatusjäseneksi hyväksytään vain oikeuskelpoisia yhteisöjä.

Kaikki jäsenyydet
Yhdistys voi rajoittaa jäsentensä osallistumista sen järjestämiin tapahtumiin jäsenyyden perusteella. Lähtökohtaisesti rajoittamaton osallistumisoikeus on vain varsinaisilla jäsenillä. Alumni jäsenten ja kannatusjäsenten osallistumisoikeudesta päättää hallitus tai hallituksen määräämä tapahtuman vastuuhenkilö tapahtuma kohtaisesti.