Finnbuild messut 2018

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
Date(s) - 10/10/2018 - 12/10/2018
Koko päivä

Tapahtumapaikka
Messukeskus


Finnbuild_2016_Lasina

FinnBuild – Kansainvälinen rakennus- ja talotekniikkamessu 10.-12.10.2018, Messukeskus Helsinki.

FinnBuildissä esillä ovat alan uusimmat tuotteet, palvelut, työmenetelmät ja ratkaisut sekä runsas määrä laadukasta asiantuntijaohjelmaa. Mukana tapahtumassa mm. Talotekniikka, rakentaminen, työmaatekniikka, rakennuskoneet, täydentävät rakennusosat, turvallisuus, kansainvälisten yritysten alue sekä FinnBuild Wood ja FinnBuild Infra.

Messuille pääsee veloituksetta rekisteröitymällä kävijäksi joko ennakkoon netissä tai paikan päällä. Rekisteröityminen vuoden 2018 tapahtumaan messujen etusivuilta.
Sivuille pääset: http://finnbuild.messukeskushelsinki.fi/

LIVI ja RILin RET(energia- ja talotekniikka)-ryhmä ja FINVAC järjestävät FinnBuild 2018 -messujen yhteydessä maksuttoman seminaarin ”IOT Talotekniikassa”. Tule kuuntelemaan ajan kuuminta aihetta asioiden internetistä ja sen mullistavista mahdollisuuksista kiinteistöjen taloteknisissä järjestelmissä ja niiden älykkäässä ohjauksessa. Seminaariin voit ilmoittautua täältä!

Suomen LVI-liitto SuLVI kutsuu kaikki LVI-alan opiskelijat messuille perjantaina 12.10.2018 ja messupäivän päätteeksi viettämään mukavaa iltaa Oktoberfestin teemalla Rymy-Eetuun, Helsinkiin. Rankan mutta ammatillisesti ja urallisesti merkittävän antoisan messupäivän päätteeksi SuLVI tarjoaa juomat ja ruoat Rymy-Eetussa. Mukaan mahtuu noin 350 henkeä. Seuraa tapahhtumaa SuLVIn Facebookissa ja ilmoittaudu mukaan tästä!