Granlund excursio

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
Date(s) - 03/10/2018
16:00 - 20:00

Tapahtumapaikka
Granlund Oy


Kiinnostaako LVI-tekniikka? Haluatko tietää, miten nykyaikaiset talotekniikkajärjestelmät suunnitellaan? Oletko aina halunnut käydä Malmilla? Jos vastasit johonkin (tai kaikkiin) näistä kolmesta kysymyksestä kyllä, niin tämä tapahtuma on juuri Sinulle!

Teekkarien LVI-kerho järjestää lokakuussa vierailun Granlund Oy:n pääkonttorille Malmille. Granlund on jatkuvasti kehittyvä kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijakonserni, jonka tärkein tavoite on parantaa kiinteistöjen toimivuutta, älykkyyttä ja samalla ihmisten hyvinvointia rakennetussa ympäristössä. Yritys on perustettu jo vuonna 1960, ja työllistettynä on satoja asiantuntijoita ympäri Suomen. Talotekninen suunnittelu muodostaa Granlundin toiminnan kivijalan, ja yritys on markkinajohtaja esimerkiksi LVI-, sairaala- ja konesalisuunnittelussa.

Illan aikana kerholaiset pääsevät tutustumaan yrityksen toimintaan ja kuulemaan asiantuntijoiden kertomuksia työstään rennon illanvieton ja saunomisen merkeissä. Lisäksi vierailijat pääsevät nauttimaan ravintola Granlunchin valmistamista herkuista, eikä kenenkään tarvitse olla kuivin suin!

Tapahtumaan pääsee mukaan 25 innokkainta, ja voit ilmoittautua mukaan 11.9.2018 klo 12.00 alkaen. Ole ajoissa liikkeellä, sillä paikat menevät nopeasti!

granlund

www.granlund.fi | twitter.com/GranlundOy | facebook.com/granlundoy | linkedin.com/company/granlund