IDA ICE -perehdytys

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
Date(s) - 28/03/2017
16:00 - 17:00

Tapahtumapaikka
Konetekniikan laitos, K150


Uusi ajankohta on varmistunut. Ilmoittauduthan uudelleen!

IDA ICE on ruotsalaisen EQUA Simulation AB:n kehittämä rakennusten energia- ja olosuhdesimulointiohjelmisto. IDA ICE:n avulla on mahdollista mallintaa tarkasti rakennus ja sen järjestelmät sekä säätöjärjestelmät ja suorittaa erilaisia energian- ja tehontarvesimulointeja. Ohjelmistoa käyttävät monet suomalaisyritykset ja sitä käytetään rakennusten ja sen tilojen energiantarpeen laskentaan, järjestelmien ja laitteiden tehontarpeen määrittämiseen, energiatodistusten luomiseen ja sisäolosuhteiden laskentaan (esim. D3 mukainen kesäajan sisälämpötilatarkastelu). IDA ICE on laajimmin käytössä pohjoismaissa ja Keski-Euroopassa, mutta käyttäjiä on, ja IDA:aa käytetään projekteissa, ympäri maailmaa.

IDA ICE osaaminen on erittäin kysyttyä työnantajien keskuudessa ja rakennusenergiaan ja sisäolosuhteisiin liittyvät simulointityötehtävät ovat lisääntyneet. Equa Simulationin Eki Karjalainen ja Mika Vuolle saapuvat pitämään lyhen potkustartin ohjelman käyttämiselle. He antavat myös tietoa itseopiskelumateriaalin löytämisestä.

Mikäli et vielä ole hankkinut IDA ICE:a omalle koneellesi, voit pyytää sitä lähettämällä koulun sähköpostiosoitteesta pyynnön Mika Vuolteelle (). Kerhon jäsenet saavat ohjelmiston käyttöön kevätlukukaudeksi.

Mitä: IDA ICE koulutusta ja ohjeet itseopiskeluun

Milloin: 28.3.2017 klo 16

Missä: Konelafkalla, K150

Lisätietoa:
www.equa.se/fi/
https://www.youtube.com/user/EQUAsimulation