IDA ICE -perehdytys 2024

Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
Date(s) - 16/01/2024
16:00 - 18:00


IDA ICE on ruotsalaisen EQUA Simulation AB:n kehittämä rakennusten energia- ja olosuhdesimulointiohjelmisto. IDA ICE:n avulla on mahdollista mallintaa tarkasti rakennus ja sen järjestelmät sekä säätöjärjestelmät ja suorittaa erilaisia energian- ja tehontarvesimulointeja. Ohjelmistoa käyttävät monet suomalaisyritykset ja sitä käytetään rakennusten ja sen tilojen energiantarpeen laskentaan, järjestelmien ja laitteiden tehontarpeen määrittämiseen, energiatodistusten luomiseen ja sisäolosuhteiden laskentaan (esim. D3 mukainen kesäajan sisälämpötilatarkastelu). IDA ICE on laajimmin käytössä pohjoismaissa ja Keski-Euroopassa, mutta käyttäjiä on, ja IDA:aa käytetään projekteissa, ympäri maailmaa.

IDA ICE osaaminen on erittäin kysyttyä työnantajien keskuudessa ja rakennusenergiaan ja sisäolosuhteisiin liittyvät simulointityötehtävät ovat lisääntyneet. Equa Simulationin Mika Vuolle pitää tiistaina 16.1. klo 16-18 potkustartin ohjelman käyttämiselle. Hän antaa myös tietoa itseopiskelumateriaalin löytämisestä. Perehdytys tapahtuu paikan päällä Otaniemessä.

Ilmoittautuminen aukeaa tiistaina 9.1. klo 12 ja sulkeutuu maanantaina 15.1. klo 23:55. Paikkoja on rajoitetusti, joten ilmoittaudu rohkeasti mukaan! Nähdään siellä!

Mikäli et vielä ole hankkinut IDA ICE:a omalle koneellesi, kirjoita kommenttikenttään koulun sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme sinulle linkin, jolla voit asentaa ohjelmiston. Asenna ohjelmisto ennen perehdytystä. Tarvittaessa ole rohkeasti yhteydessä hallitukseen! Kerhon jäsenet saavat Expert-lisenssin toukokuun loppuun asti.

———————————————

Mitä: IDA ICE koulutusta ja ohjeet itseopiskeluun

Milloin: 16.1.2024 16-18

Missä: Otaniemessä, tila tarkentuu lähempänä

Ilmoittautuminen : Kide.app (IDA ICE -perehdytys)

———————————————

Lisätietoa:
www.equa.se/fi/
https://www.youtube.com/user/EQUAsimulation