IDA ICE -perehdytys

Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
Date(s) - 21/01/2021
14:00 - 16:00


IDA ICE on ruotsalaisen EQUA Simulation AB:n kehittämä rakennusten energia- ja olosuhdesimulointiohjelmisto. IDA ICE:n avulla on mahdollista mallintaa tarkasti rakennus ja sen järjestelmät sekä säätöjärjestelmät ja suorittaa erilaisia energian- ja tehontarvesimulointeja. Ohjelmistoa käyttävät monet suomalaisyritykset ja sitä käytetään rakennusten ja sen tilojen energiantarpeen laskentaan, järjestelmien ja laitteiden tehontarpeen määrittämiseen, energiatodistusten luomiseen ja sisäolosuhteiden laskentaan (esim. D3 mukainen kesäajan sisälämpötilatarkastelu). IDA ICE on laajimmin käytössä pohjoismaissa ja Keski-Euroopassa, mutta käyttäjiä on, ja IDA:aa käytetään projekteissa, ympäri maailmaa.

IDA ICE osaaminen on erittäin kysyttyä työnantajien keskuudessa ja rakennusenergiaan ja sisäolosuhteisiin liittyvät simulointityötehtävät ovat lisääntyneet. EQUA Simulationin Mika Vuolle pitämää kerhollemme lyhyen perehdytyksen ohjelman käyttämiselle Microsoft Teamsin välityksellä to 21.1.2021 klo 14 alkaen. Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille myöhemmin.

Ilmoittautuminen perehdytykseen aukeaa tiistaina 12.1.2021 klo 12:00 ja paikkoja on 30. Ilmoittautuminen sulkeutuu keskiviikkona 20.1.2021.

 

Mitä: IDA ICE -perehdytys

Milloin: 21.1.2021 klo 14 alkaen (loppuu noin klo 16)

Missä: Microsoft Team (linkki ilmottautuneille)

Lisätietoa:
www.equa.se/fi/
https://www.youtube.com/user/EQUAsimulation