IDA ICE -perehdytys

Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
Date(s) - 19/01/2022
14:00 - 16:30


IDA ICE on ruotsalaisen EQUA Simulation AB:n kehittämä rakennusten energia- ja olosuhdesimulointiohjelmisto. IDA ICE:n avulla on mahdollista mallintaa tarkasti rakennus ja sen järjestelmät sekä säätöjärjestelmät ja suorittaa erilaisia energian- ja tehontarvesimulointeja. Ohjelmistoa käyttävät monet suomalaisyritykset ja sitä käytetään rakennusten ja sen tilojen energiantarpeen laskentaan, järjestelmien ja laitteiden tehontarpeen määrittämiseen, energiatodistusten luomiseen ja sisäolosuhteiden laskentaan (esim. D3 mukainen kesäajan sisälämpötilatarkastelu). IDA ICE on laajimmin käytössä pohjoismaissa ja Keski-Euroopassa, mutta käyttäjiä on, ja IDA:aa käytetään projekteissa, ympäri maailmaa.

IDA ICE osaaminen on erittäin kysyttyä työnantajien keskuudessa ja rakennusenergiaan ja sisäolosuhteisiin liittyvät simulointityötehtävät ovat lisääntyneet. Equa Simulationin Mika Vuolle pitää keskiviikkona 19.1. klo 14-> potkustartin ohjelman käyttämiselle. Hän antavat myös tietoa itseopiskelumateriaalin löytämisestä. Nykytilanteen vallitessa perehdytys pidetään etänä Teamsissa.

Ilmoittautuminen aukeaa perjantaina 14.1. klo 12 ja sulkeutuu tiistaina 18.1. klo 16. Paikkoja on kaikille halukkaille, joten ilmoittaudu rohkeasti mukaan! Nähdään siellä!

Mikäli et vielä ole hankkinut IDA ICE:a omalle koneellesi, kirjoita kommenttikenttään koulun sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme sinulle linkin, jolla voit asentaa ohjelmiston. Kerhon jäsenet saavat ohjelmiston käyttöön kevätlukukaudeksi.

———————————————

Mitä: IDA ICE koulutusta ja ohjeet itseopiskeluun

Milloin: 19.1.2022 klo 14

Missä: Teams

———————————————

Lisätietoa:
www.equa.se/fi/
https://www.youtube.com/user/EQUAsimulation

 

Ilmoittautumiset

Tämän tapahtuman varaus on suljettu.

  • Sami Kemppainen
  • John Eriksson
  • Antti Virta
  • Pekka Katajamäki
  • Mette Soittila
  • Juha Erholm
  • Julius Poskiparta