IK x Teekkarien LVI-kerho etäexcu AFRY:lle

Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
Date(s) - 17/05/2021
17:00 - 19:00


IK ja LVI-kerho järjestävät yhteisen etäexcursion AFRYlle 17.5. klo 17-19. AFRY on kansainvälinen suunnittelu- ja konsultointiyhtiö joka toimii mm. vesi- ja georakentamisen sekä LVI:n alalla. Tapahtuma järjestetään Teamsin välityksellä ja ilmoittautua voi kaikki rakennusinsinöörikillan ja LVI-kerhon jäsenet.

Ilmastonmuutos ja megatrendit muovaamassa yhteiskuntaa. Kiinnostaako sinua kuulla miten yhdyskuntatekniikan suunnittelulla turvataan kestävä tulevaisuus? Kuinka suunnittelu ratkaisuilla suojellaan itämerta? Tai kuinka suunnittelijat ratkovat kaupungistumisen haasteita ja edistävät kestävää kaupunkikehitystä? Tule kuulemaan miten AFRY on ratkonut Kakolanmäen jätevedenpuhdistamon haasteita vastaamalla poistoputkihankkeen suunnittelusta. Aiheina mm. vesi- ja ympäristösuunnittelu, prosessisuunnittelu, LVI suunnittelu, georakentaminen, ympäristövaikutusten ja riskien arviointi sekä tietomallinnus.

AFRY tarjoaa 20 ensimmäiselle ilmoittautuneelle eväät 15 eurolla Foodoran kautta. Foodoraedun saaneille lähetetään tarkemmat tilausohjeet sähköpostitse. Mielenkiintoisen esityksen lisäksi pääsee siis vielä herkuttelemaan!

Ilmoittautuminen aukeaa ti 11.5. klo 12:00 ja sulkeutuu 14.5. klo 23:59!

MITÄ: IKxLVI etäexcu AFRYlle
MISSÄ: Teams
MILLOIN: Ma 17.5.2021 klo 17-19->
MIKSI: Super kiinnostava monialainen excursio