Leasegreen yritysilta

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
Date(s) - 02/02/2018
17:00 - 23:30

Tapahtumapaikka
Startup Sauna


LeaseGreen Group Oy:lla on ilo kutsua kiinteistöjen energiatehokkuudesta ja energiataloudesta kiinnostuneet opiskelijat illanviettoon Otaniemen Start-Up Saunalla ja Rantasaunalla 2.2.2018 järjestettävään yritysiltaan. Tapahtumassa opiskelijat pääsevät tutustumaan Suomen energiatehokkuusalan kuumimpaan kasvuyritykseen. Tapahtuma räjäytetään käyntiin Start-Up Saunalla klo 17.00 yritysesittelyllä, jossa Leasegreenin toiminnan eri ulottuvuuksiin uppoudutaan toimitusjohtaja Tomi Mäkipellon, suunnittelujohtaja Simo Nurmen ja asiakkuusjohtaja Jonni Ahosen johdolla. Ilta jatkuu tämän jälkeen Otaniemen rantasaunalla, missä on tarjolla syötävää ja virvokkeita. Sauna ja palju ovat totta kai myös lämpiminä!

Tervetuloa!

Lyhyesti LeaseGreenistä:

LeaseGreen on vuonna 2013 perustettu suurien kiinteistöjen modernisointeihin ja energiaratkaisuihin erikoistunut suomalainen palveluyritys, joka parantaa asiakkaidensa kassavirtoja optimoimalla kokonaisvaltaisesti kiinteistöjen energiankulutusta ja lisäämällä niiden energiaomavaraisuutta. LeaseGreen toteuttaa elinkaarikustannusten, markkina-arvon ja hiilijalanjäljen kannalta optimaaliset toimenpiteet asiakkaidensa kiinteistökantaan avaimet käteen -periaatteella: suunnittelusta toteutukseen ja etähallintaan.

LeaseGreenin liiketoiminta on kasvanut ja kasvaa edelleen nopeasti. Yhtiön palveluksessa on tällä hetkellä noin 50 kiinteistötekniikan asiantuntijaa ja uusia tekijöitä rekrytoidaan aktiivisesti. Yrityksen liiketoiminnan vahva kehitys ja sen lanseeraama palvelumalli on kerännyt runsaasti huomiota mediassa. Leasegreen listattiin muun muassa vuonna 2016 Talouselämässä Suomen lupaavimpien kasvuyritysten joukkoon ja nostettiin vuonna 2017 Tekniikka ja talous -lehden Teknologiakasvajat -selvityksessä rakentamiskategorian ykköseksi. Hiljattain LeaseGreenin yrittäjät Tomi Mäkipelto ja Juho Rönni palkittiin myös EY Entrepreneur of the Year Finland -kilpailussa vuoden nuorina yrittäjinä.

LeaseGreenista voit lukea lisää sivuilla http://leasegreen.fi/

Ilmoittautuminen tapahtumaan aukeaa 11.1 klo 12.
Ilmoitathan mahdolliset erityisruokavaliot lisätietokohdassa. Paikkoja tapahtumaan on 50, josta 30 on varattu LVI-kerhon jäsenille ja 20 LVK:n ja Fundin jäsenille.