LVI-LVK-VTK Uuden kertsin tuparit

Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
Date(s) - 27/02/2019
10:00 - 14:00

Tapahtumapaikka
Otakaari 1, H022a


Teekkarien LVI-kerho, Lämpövoimakerho, sekä Valmistustekniikan kerho ovat painineet muuttolaatikoiden kanssa tämän alkuvuoden, sillä kerhohuoneemme tuli aika muuttaa toiseen osoitteeseen. Nyt on vihdoin aika ottaa uusi kerhohuoneemme käyttöön ja pitää tuparit!

Uusi kerhohuoneemme sijaitsee siis osoitteessa Otakaari 1 (päälafka), huoneessa H022a. Kerhohuoneelle mutkattomin saapumisreitti on Alvari-ravintolan yhteydessä olevan Aino-kahvilan kohdalla olevien portaiden luota. Eli, kun otat portaat alakertaan, astut ensimmäisestä lasiovesta sisään, niin vasemmalla on yhteinen keittiömme. Itse kerhohuone sijaitsee tästä ensimmäiseltä lasiovelta suunnistaessa oikealle, toisen näkyvissä olevan lasioven suuntaan, josta avautuu pitkä käytävä. Kerhohuone on käytävällä heti pienten rappusten jälkeen oikealla. Ovessa lukeekin huone H022a.

Uusi kerhohuone toimii ihan vanhan, tuttuun tapaan, vaikka keittiö onkin erillisenä. Keittiö on kuitenkin yhteiskäytössä kaikkien kyseisellä käytävällä majailevien vuokralaisten kanssa. Silti molempia, sekä keittiötä ja kerhohuonetta saa käyttää oleskeluun, keittiössä vain on vesipiste, joten siellä tapahtuu täten luonnollisestikin esimerkiksi kahvin keittäminen. Kerhohuoneelle ovat tervetulleita kaikki kolmen kerhon jäsenet! Jos et ole vielä jäsen, niin liittymislomakkeet löytyvät osoitteista: https://lvi.ayy.fi , https://lvk.ayy.fi ja http://www.valmistustekniikankerho.com . Tietysti myös paikan päällä voi tulla liittymään jäseneksi.

Tuparit järjestetään keskiviikkona 27.2.2019 klo 10-14, jolloin kerhohuoneella on tarjolla kahvia ja pullaa kaikille halukkaille. Tervetuloa siis katsastamaan meidän uusi kiva kertsi!