Optiplan excursio

Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
Date(s) - 17/01/2019
17:00 - 22:00

Tapahtumapaikka
Mannerheimintie 105


Kiinnostaako LVI- tai energiatekniikka? Entä energiatehokas ja ympäristöystävällinen rakentaminen? Haluatko laajentaa tietämystäsi alan tärkeistä toimijoista? Puuttuuko sinulta mahdollisesti vielä kesätyöpaikka?

Teekkarien LVI-kerho järjestää tammikuussa, torstaina 17.1.2019 klo 17 alkaen, yritysvierailun Optiplan Oy:n Helsingin konttorille. Optiplan on vuonna 1989 perustettu valtakunnallisesti toimiva asunto-, toimitila- ja korjausrakentamisen suunnittelija ja asiantuntija ja sen toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Tampereella ja Oulussa. Optiplanin laaja-alainen henkilökunta koostuu arkkitehtuurin ja kaupunkisuunnittelun, rakenne- ja elementtisuunnittelun, taloteknisen suunnittelun, energia- ja ympäristösuunnittelun sekä projektinjohtamisen asiantuntijoista. Monialaisilla suunnittelupalveluilla Optiplan tarjoaa hankkeen kaikki suunnitelmat asiantuntijoiden saumattomassa yhteistyössä. Ympäristöystävällinen ja energiatehokas rakentaminen sekä rakentamistalouden hallinta ovat erityisosaamistamme. Optiplan on osa NCC-konsernia, joka on yksi johtavista rakentamisen, kiinteistökehityksen ja infrastruktuurin yrityksistä Pohjois-Euroopassa.

Illan aikana kerholaiset pääsevät tutustumaan yrityksen toimintaan ja kuulemaan asiantuntijoiden kertomuksia työstään rennon illanvieton ja saunomisen merkeissä, kera pienen purtavan ja juotavan.

Tapahtumaan mahtuu mukaan 20 innokkainta kerhon jäsentä ja voit ilmoittautua mukaan 3.12.2018 klo 12 alkaen osoitteessa: https://lvi.ayy.fi/?event=optiplan-excursio . Ole tarkkana, kun ilmoittautuminen avautuu, sillä nämä paikat täyttyvät nopeasti!

Muista laittaa mahdolliset allergiat ilmoittautumisen kommenttikenttään!