Pikkujoulut & vaalikokous

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
Date(s) - 15/12/2017
17:00 - 23:00

Tapahtumapaikka
Heinävaaran kattosauna


Vuosi lähestyy loppuaan, joten on aika Teekkarien LVI-kerhon vuoden viimeiselle, muttei suinkaan vähäisimmälle tapahtumalle. Tule karistamaan raskaan tenttiviikon pettymykset mielestäsi LVI-kerhon Pikkujouluihin perjantaina 15.12. Pikkujoulut ovat samalla kerhon vaalikokous, jossa valitaan uusi hallitus vuodelle 2018.

Tapahtuma aloitetaan Otaniemestä klo 17 vaalikokouksella, jonka jälkeen siirrymme Heinävaaran kattosaunalle Leppävaaraan viettämään pikkujouluja. Ilmoittautuminen pikkujouluihin aukeaa keskiviikkona 22.11. klo 12. Mukaan mahtuu 25 osallistujaa. Ilmoittakaa ruoka-aineallergiat kommenttikenttään.

Hallituksen jäseniä ovat tyypillisesti olleet:

 • Puheenjohtaja
 • Puheenjohtajan tehtävä on pitää kokouksia, joissa suunnitellaan ja päätetään kerhon tapahtumista sekä muista kerhon asioista. Kerho kokoustaa noin kahden viikon välein. Puheenjohtajan tehtäviin kuuluu myös kannatusjäsenten hankkiminen sekä puheenjohtaja on opiskelijaedustajana teekkarien LVI-kerhon alumniyhdistyksen LIVIn hallituksessa. Puheenjohtajan tehtäviin kuuluu myös budjetin ja toimintasuunnitelman laatiminen alkuvuodesta sekä toimintakertomuksen kirjoittaminen kauden päättymisen jälkeen. Puheenjohtajalla on hyvä olla entuudestaan kokemusta yhdistystoiminnasta.

 • Varapuheenjohtaja
 • Varapuheenjohtajan tärkein tehtävä on pitää kokouksia mikäli puheenjohtaja ei pääse paikalle, joten varapuheenjohtajan pitää olla hyvin perillä siitä mitä kerholle kuuluu, niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. Muuten tehtävät ovat mitä laaja-alaisimpia, sillä jos hallituslainen tarvitsee apua jossain esimerkiksi koulukiireiden takia, varapuheenjohtaja voi lieventää kyseisen henkilön työtaakkaa. Varapuheenjohtaja voi olla uusi tulokas, mutta ennakkokäsitys kerhon toiminnasta muun muassa tapahtumien kautta on hyödyksi, vaikkakin ei välttämätöntä.

 • Sihteeri
 • Sihteerin pääasiallisena tehtävänä on huolehtia hallituksen ja yhdistyksen kokouspöytäkirjojen laatimisesta ja niiden dokumentoinnista. Toimintakauden lopussa sihteeri laatii myös kerhon toimintakertomuksen. Tehtävä ei vaadi aiempaa hallituskokemusta ja soveltuukin hyvin myös ensikertalaiselle. Sujuvasta kirjoitustaidosta ja huolellisuudesta on kuitenkin etua, sillä pöytäkirjat ovat talousdokumenttien ohella kerhon virallisia asiakirjoja.

 • Rahastonhoitaja
 • Rahastonhoitajan tärkein tehtävä on pitää kirjaa kerhon tuloista ja menoista. Rahastonhoitaja maksaa kerholle osoitetut laskut ajallaan, arkistoi kerhon maksutositteita sekä valvoo esimerkiksi jäsenmaksujen kertymistä. Rahastonhoitaja laatii kuluvalle tilikaudelle tilinpäätöksen, joka sisältää taseen ja tuloslaskelman. Lisäksi rahastonhoitaja huolehtii muista mahdollisista hallituksen antamista tehtävistä.

 • 2 Excumestaria
 • Excursiomestareiden tehtävänä on toteuttaa kerhon missiota, joka on edistää kerholaisten verkostoitumista alamme yrityksiin järjestämällä excursioita eli yritystapaamisia, sekä ylläpitää yrityssuhteita. Suurimpana työtehtävä on järjestää kotimaan pitkä excursio, jonka tarkoituksena on tutustua yrityksiin, jotka ovat kauempana Otaniemestä.

 • Webmaster
 • Webmaster huolehtii kerhon tiedotuksesta, nettisivuista sekä sähköpostilistoista. Lisäksi kerhon Facebook-sivut ovat webmasterin vastuulla. Nettisivut on tehty WordPressillä, jonka käyttö on helppo opetella. Aiemmasta nettisivukokemuksesta on hyötyä, mutta se ei ole vaatimuksena webmasterin hommiin.

 • Isäntä
 • Isännän näkyvin tehtävä on pitää huolta, että kerhon tapahtumissa kenenkään ei tarvitse olla kuivin suin. Isäntä pitää huolta kerhohuoneen kahvi- ja maitotilanteesta, mahdollisista kokoustarjoiluista sekä tarvittaessa valmistaa tai järjestää ruoat ja juomat tapahtumiin. Isäntä toimii tarvittaessa muissakin puheenjohtajan määräämissä pienemmissä aputehtävissä.

 • Vuosijuhlavastaava
 • Vuonna 2018 hallitukseen valitaan myös vuosijuhlavastaava, jonka tehtävänä on järjestää kerhon 70-vuotisjuhlat yhdessä vuosijuhlatoimikunnan kanssa.