Ramboll etä-excursio

Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
Date(s) - 08/04/2021
18:00 - 20:15


Tervetuloa virtuaalivieraillulle Rambollin LVIA- ja energiasektorille torstaina 8.4.2021 klo. 18:00-20:15. Ramboll on maailmanlaajuinen 16000:n asiantuntijan konserni sisältäen tuhat LVIA-ammattilaista, joista yli 200 työskentelee Suomessa. Illan teema on urapolku Rambollissa ja tarjoamme Teekkarien LVI-kerholle kurkistusikkunan yrityksemme moninaisiin LVI ja talotekniikan energiatehokkuuden asiantuntijatehtäviin.

Rambollin LVIA-sektorin yleiskatsauksen lisäksi illan aikana kuulet työntekijöidemme itsensä kertomana muun muassa:

– Mitä työtehtäviä aivan ensimmäinen kesätyö tai harjoittelu sisältää
– Mistä LVI-suunnittelijan vastuualueet sekä tehtävät koostuvat
– Kuinka Aallosta valmistuneen diplomi-insinöörin urapolku on kulkenut johtavaksi asiantuntijaksi vaativiin energiaoptimointi hankkeisiin
– Mitä uutta osaamistarvetta rakennusalan digitalisoituminen tuo tullessaan
– Esimerkin siitä kuinka diplomityön aihevalinta on vaikuttanut valmistumisen jälkeiseen uraan

Tilaisuudessa äänessä ovat: LVI-suunnittelijaharjoittelijat, LVI-suunnittelijat, LVI-suunnittelun projektipäällikkö, energiaratkaisujen johtava asiantuntija, digitaalisten ratkaisujen spesialisti, korkeaan rakentamiseen erikoistunut LVI-osaston ryhmäpäällikkö sekä koko Suomen LVIA-sektorin johtaja. Tapahtumassa on mahdollista esittää työnkuvaan liittyviä kysymyksiä asiantuntijoillemme.

Etävierailulle ovat tervetulleita kaikki Teekkarien LVI-kerhon jäsenet, mutta historiallisen excursio vierailuiden osallistumisaktiivisuuteen pohjautuen tilaisuuden Wolt-etätarjoilu on rajattu 20:lle nopeimmin ilmoittautuneelle.

Muistathan jättää sähköpostiosoitteesi myöhempää tapahtumaan liittymislinkkiä varten.

Ilmottautuminen aukeaa 25.3. klo 12:00 ja sulkeutuu 4.4. klo 23:59!