Teekkarien LVI-kerho x HeLVI | LVI-saunailta

Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
Date(s) - 20/05/2022
18:00 - 23:30


Hei sinä LVI:stä kiinnostunut!

Oletko kuullut HeLVI:stä? Jos et, ei hätää, nimittäin Helsingin seudun LVI-yhdistys ry (eli HeLVI) järjestää Teekkarien LVI-kerholle saunaillan, jossa pääset mukaan LVI-alan porukkaan. Illan aikana tulet tutustumaan yhdistyksen aktiivisiin toimijoihin (eli hallituksen jäseniin ja HeLVI-nuoriin), kuulemaan toiminnasta ja samalla voit kysellä mieltä askarruttavia kysymyksiä talotekniikan tuutoreilta.

Saunailta on perjantaina 20.5.2022. Saunan sijainti tarkentuu myöhemmin (tulee olemaan kuitenkin Helsingin alueella todennäköisesti rannikolla Lauttasaari-Sörnäinen akselilla)

Tilaisuus ei maksa mitään ja tarjoamme paikalla virvokkeita sekä syötävää.
Ilmoittautuminen tapahtuu google forms-linkin avulla (linkki alla).
Saunatilat ovat rajalliset, jonka takia aikainen lintu madon nappaa, ja vain ensimmäiset 20(-30) kerholaista pääsevät mukaan iltaan (riippuu saunatilasta). Tämä luonnollisesti tarkoittaa, että ilmoittautuminen on sitovaa.

Ja koska korona…
Paikalle saa tulla vain terveenä ja oireettomana. Jos nyt olet, mutta myöhemmin sairastut ennen iltaa, ilmoita siitä meille hyvissä ajoin, niin vapautamme paikkasi.

Siis mikä HeLVI?
HeLVI toimii lämpö-, vesi- ja ilmastointialan työntekijöiden ammatillisena yhdyssiteenä. HeLVI edistää toiminnallaan jäsentensä ammattitaitoa sekä reagoi nopeasti LVI-alan kehitykseen. Helvi on LVI-alan ammattilaisten ja osaajien yhdistys, jonka kautta jokaisen LVI-alan henkilön on mahdollisuus kuulua valtakunnalliseen osaajaverkostoon. Toiminnan tavoitteena on talotekniikan laadun parantaminen niin uudisrakentamisessa kuin rakennusten ylläpidossa. Tämä tehtävä onnistuu parhaiten laajan jäsenkunnan tuella. HeLVI haluaa vahvistaa toimintaansa pääkaupunkiseudulla myös sinun ammattitaidollasi. (lisätietoja: https://www.helvi.net/)

HeLVI ei siis ole ammattiliitto, vaan puhtaasti vapaa-ajan yhdistys, jonka kautta voi päästä nopeasti mukaan alan pyörteeseen. Pääset tutuksi monen alan osaajaan ja yritykseen, joiden kautta esimerkiksi harjoittelupaikan löytäminen ei tuota ongelmia. HeLVI:in liittyminenkään ei ole monimutkainen juttu. Nimittäin välittömästi kun ilmoitat itsesi Suomen LVI-liittoon (SuLVI) ja ilmoitat paikkakunnaksesi Helsingin, olet HeLVI:n jäsen, ja pääset vapaasti osallistumaan toimintaamme. SuLVI:n jäsenmaksu on opiskelijoille pyöreä nolla, joten kannattaa käyttää tilaisuus hyväksi! (SuLVI:kaan ei ole ammattiliitto, vaikka nimi saattaa vihjata sen suuntaan). Suomen LVI-liitto tarjoaa jäsenyhdistystensä jäsenille oman ammattitaidon kehittämistä koulutuksilla ja pätevöitymispalveluilla. Yhdistykset järjestävät lisäksi tuoteuutuuksien esittelyitä, mielenkiintoisia kohdevierailuita ja luovat työelämässä tärkeitä verkostoja asiakkaiden, kollegoiden ja kilpailijoidenkin kesken. (lisätietoja: https://sulvi.fi/)

Jos tulee kysyttäviä, voi ottaa yhteyttä alla oleviin yhteystietoihi 🙂
Keväisin terveisin

Mikko Suhonen sekä muu HeLVI:n hallitus
mikko.p.suhonen ( at ) hotmail.com
040 7653339

Tomas Kurenniemi sekä muu Teekkarien LVI-kerhon hallitus
tomas.kurenniemi ( at ) aalto.fi
tg: @TomOfOtaniemi

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd3ikRP3TFMYMiBvls_VxjlIEqhmKqxHm_oisXVVzFPAi-wjA/viewform?usp=sf_link