Teekkarien lvi-kerho järjesti yhdessä Leasegreenin kanssa yritysillan 2.2.2018 Otaniemen rantasaunalla. Osallistujia oli paikalla runsaasti ja ilta voitiin käynnistää Leasegreenin esittelyllä. Osallistujat pääsivät myös osallistumaan esitykseen esittelemällä omat ideansa Otaniemen alueen kehittämisestä.

Leasegreen tarjosi osallistujille myös hyvää ruokaa ja kylmää juotavaa. Ohjelman lopuksi luvassa oli saunomista ja kylpemistä paljussa. Kerho kiittää tapahtuman järjestäjiä sekä mukana olleita kerhon jäseniä illan mahdollistamisesta.

LeaseGreen on vuonna 2013 perustettu suurien kiinteistöjen modernisointeihin ja energiaratkaisuihin erikoistunut suomalainen palveluyritys, joka parantaa asiakkaidensa kassavirtoja optimoimalla kokonaisvaltaisesti kiinteistöjen energiankulutusta ja lisäämällä niiden energiaomavaraisuutta. LeaseGreen toteuttaa elinkaarikustannusten, markkina-arvon ja hiilijalanjäljen kannalta optimaaliset toimenpiteet asiakkaidensa kiinteistökantaan avaimet käteen -periaatteella: suunnittelusta toteutukseen ja etähallintaan. Lisää Leasegreenistä voit lukea täältä.

Leikkimielisen Otaniemen alueen kiinteistöjen energiatehokkuuden ja -talouden kehittämiskilpailun voittajajoukkueet