Teekkarien LVI-kerho viettää vuosijuhlia viiden vuoden välein ja tänä vuonna oli aika juhlia kerhon noin 70-vuotista ikää. Juhlien suunnittelu ja järjestely aloitettiin heti vuoden 2018 alussa, vuoden 2018 ja vuoden 2017 hallitusten jäsenistä kootun työryhmän kanssa. Suunnittelu aloitettiin hankkimalla sponsoreita juhlille sen jälkeen, kun olimme päättäneet minkä kokoiset juhlat haluamme järjestää. Paikkoja varasimme juhlijoille yhteensä 160. Lopulliseksi osallistujamääräksi juhlille tuli 140.

Sponsoreita juhlilla oli yhteensä 13. Pääsponsoreina juhlissa olivat Granlund sekä Swegon. Muina sponsoreina mukana tukemassa juhlia olivat Koja, Maaskola, Chiller, Ramboll, Oras, Geberit, Vilpe, LIVI, Pöyry, Grundfoss sekä RIL. Suuret kiitokset kaikille sponsoreille, jotka olivat tukensa myötä mukana mahdollistamassa näiden hienojen vuosijuhlien toteutumista.

Juhlat alkoivat kello 16 Paasitornin aulassa Helsingin Hakaniemessä Cocktailtilaisuuden merkeissä. Cocktailtilaisuudessa oli tarjolla kuohuvaa sekä pieniä herkullisia cocktailpaloja. Cocktailtilaisuudessa oli mahdollista myös vieraiden antaa hallitukselle tervehdyksiä. Hallitus kiittää kaikista saaduista tervehdyksistä! Cocktailtilaisuudessa kuulimme myös toisen pääsponsorimme, Swegonin, puhe.

Cocktailtilaisuudesta oli puoli kuuden aikaan aika lähteä siirtymään pääjuhlapaikalle, noin 100 metrin päässä sijaitsevaan ravintola Meripaviljonkiin. Meripaviljongissa oli jo ennen sitsien alkua mahdollista ottaa ryhmäkuvia valokuvaseinän luona. Kello 18 kongi kajahti ja oli aika aloittaa sitsit. Sitsien aikana tarjoiltiin herkullinen kolmen ruokalajin illallinen laulujen ja puheiden lomassa.

Pääjuhlassa oli myös ohjelmanumeroita. Kuulimme toisen pääsponsorimme Granlundin juhlapuheen sekä Teekkarien LVI-kerhon puheenjohtajan 2018 tervehdyksen juhlakansalle. Sitsien keskellä olevan tauon aikana juhlakansan oli mahdollista ottaa lisää hauskoja ja asiallisia ryhmäkuvia valokuvausseinän luona sekä käydä baaritiskillä ostamassa illan drinkin LVI 70nicin, kiitokset BTW tonicille!

Juhlien loppupuolella juhlakansan tanssitunelmaan johdatti yhtye Hoonatut putket! Kun juhlatunnelma oli noussut kattoon asti oli aika lähteä siirtymään kohti jatkopaikkaa. Jatkoja juhlittiin Helsingin keskustassa yökerho Pressassa. Siellä meitä oli tanssittamassa livebändi Jayho! Yläkerran karaokeosastolla oli myös mahdollista käydä vetämässä omia lempilaulujaan.


Juhlat olivat erittäin onnistuneet sekä näitä juhlia on hyvä muistella lämmöllä seuraavat viisi vuotta, kunnes on jälleen aika kokoontua juhlimaan kerhoamme! Kiitokset kaikille sponsoreille sekä juhlijoille.

Anu Hannukkala
Teekkarien LVI-kerhon vuosijuhlavastaava 2018