Helleviikonloppuna 21. – 22.8. Teekkarien LVI-kerhon hallitus suuntasi nauttimaan kesäauringon viimeisistä säteistä kuvankauniiseen Turun saaristoon. Kohteena oli puheenjohtaja Kalle Nurmen mökki Paraisten Nauvossa. Jo menomatkalla mukautui oikeaan fiilikseen, kuuluihan reissuun vartin lossi Paraisilta Nauvoon ja moottorivenematka Nauvosta mökkirantaan!

WP_20150822_010

Mökillä oli kaikki se, mitä tarvittiin täydelliseen päivän- ja illanviettoon: Kesäkeittiö ja valtava terassi suorassa auringonpaisteessa sekä tietenkin puulämmitteinen rantasauna Itämeren rannalla! Ruokalista oli tietenkin maittava, eikä yhdenkään hallituslaisen kurkku jäänyt kuivaksi!

WP_20150822_006

Perjantai-ilta vietettiin rennon hengailun merkeissä terassilla. Vähitellen aurinko alkoi jo painua horisonttiin, ja pimeän laskeuduttua hallitus siirtyi saunan puolelle jatkamaan asiaan kuuluvien virvoitusjuomien kera. Illan päätteeksi – napakoiden löylyjen jälkeen – Kalle tunnelmoi kitaralla ja huuliharpulla!

Lauantaina hallituslaiset heräilivät hitaasti mutta varmasti uuteen päivään. Aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta, ja kerholaiset virittäytyivätkin taas nopeasti oikeaan tunnelmaan. Päivä kului kesäruokaa syöden ja huurteisia juoden unohtamatta rahiksen syntymäpäivää! Velvollisuuksiakaan ei jätetty, vaan hallitus piti kokouksen ja tarkasteli miltä tuleva syksy näyttäisi. Tulevat DI:t pääsivät myös käytännön töihin asentamaan 3 metrin viemäriputkea saunan lattiakaivosta. Kuvassa käsiään likaa itse puhis!

WP_20150822_023 WP_20150822_025

Päivä taittui vähitellen iltapäivän puolelle, jolloin Kalle vei hallituksen pienelle veneajelulle. Veneen vauhdista vastasi lähes äänettömästi kehräävä 90-hevosvoimainen nelitahtihonda! Ennen pimeää saaristo oli kuitenkin jätettävä taakse, koska pitkä kotimatka oli vielä edessä.

Rennon viikonlopun aikana hallituslaiset saivat hyvin ladattua akkujaan tulevan syksyn haasteita varten!