IDA ICE -perehdytys

Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
Date(s) - 19/02/2019
16:00 - 18:00

Tapahtumapaikka
Konetekniikan laitos, luokka 201


IDA ICE on ruotsalaisen EQUA Simulation AB:n kehittämä rakennusten energia- ja olosuhdesimulointiohjelmisto. IDA ICE:n avulla on mahdollista mallintaa tarkasti rakennus ja sen järjestelmät sekä säätöjärjestelmät ja suorittaa erilaisia energian- ja tehontarvesimulointeja. Ohjelmistoa käyttävät monet suomalaisyritykset ja sitä käytetään rakennusten ja sen tilojen energiantarpeen laskentaan, järjestelmien ja laitteiden tehontarpeen määrittämiseen, energiatodistusten luomiseen ja sisäolosuhteiden laskentaan (esim. D3 mukainen kesäajan sisälämpötilatarkastelu). IDA ICE on laajimmin käytössä pohjoismaissa ja Keski-Euroopassa, mutta käyttäjiä on, ja IDA:aa käytetään projekteissa, ympäri maailmaa.

IDA ICE osaaminen on erittäin kysyttyä työnantajien keskuudessa ja rakennusenergiaan ja sisäolosuhteisiin liittyvät simulointityötehtävät ovat lisääntyneet. EQUA Simulationin Mika Vuolle saapuu pitämään kerhollemme lyhyen perehdytyksen ohjelman käyttämiselle ti 19.2.2019 klo 16 alkaen.

Mikäli et vielä ole hankkinut IDA ICE:a omalle koneellesi, ei hätää, sillä lähetämme kaikille osallistujille ilmoittautumisen sulkeuduttua lisätietoja, jotta saat ohjelman käyttöösi. Jos kuitenkin innokkaana haluat päästä tutkimaan ohjelmaa jo heti, niin ota yhteyttä Teekkarien LVI-kerhon hallitukseen.

Ilmoittautuminen perehdytykseen aukeaa maanantaina 4.2.2019 klo 12:00 ja paikkoja on 30.

Mitä: IDA ICE -perehdytys

Milloin: 19.2.2019 klo 16 alkaen

Missä: Konelafkalla, luokka 201

Lisätietoa:
www.equa.se/fi/
https://www.youtube.com/user/EQUAsimulation