Rakennusten energiaseminaari

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
Date(s) - 08/10/2015
Koko päivä

Tapahtumapaikka
Finlandia-talo


Kokopäivän seminaarissa kokoontuvat rakennusten energia-asioiden päätöksentekijät ja vaikuttajat, asiantuntijat, rakennuttajat, kiinteistöjen omistajat, suunnittelijat, rakennusliikkeet ja laitetoimittajat. Seminaarissa käsitellään EU:n asettamien vaatimusten toteutuksen lisäksi mm. uusia toimintamalleja energiatehokkuuden parantamiseksi, uusiutuvia viranomais-vaatimuksia, energiatehokkaita rakennuksia ja teknisiä ratkaisuja sekä niillä saavutettuja energiasäästöjä. Puhujina seminaarissa on huippuasiantuntijoita rakennus- ja energia-alan eri sektoreilta sekä ulkomailta että Suomesta.

Teekkarien LVI-kerho on mukana järjestämässä tätä huippumielenkiintoista seminaaria. Toimimme päivän aikana erilaisissa avustustehtävissä. Samalla pääsemme kuuntelemaan mielenkiintoisia esityksiä ja tutustumaan alan asiantuntijoihin.
Olisitko sinä halukas auttamaan järjestelyissä? Tämä on loistava mahdollisuus verkostoitua! Ilmoita kiinnostuksesi suoraan kerhon puheenjohtaja Kalle Nurmelle:

Tapahtumaan pääsee myös seminaarivieraaksi ilmoittautumalla tapahtuman nettisivuilla: http://www.finvac.org/rakennustenenergiaseminaari. Tilaisuus on maksuton.

Lisätietoa myöhemmin.